MORTY TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN !

De Morty Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen drie jaar hebben we al 19.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.

Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan dit jaar meedoen aan de Morty Toertocht. De wielertoertocht van 30, 60 en 100 km vindt plaats op zondag 28 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Door mee te fietsen met de Morty Toertocht help je mee om alle kinderen gelijke kansen te geven als het om sporten gaat. Ook in Zeeland zijn er nog veel gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. En dat terwijl sporten juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind; zowel op lichamelijk als op sociaal gebied. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zeeland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Om alle kinderen in Zeeland te kunnen laten sporten hebben we dus steun nodig. Jouw steun. Dankzij het Jeugdsportfonds krijgen in Zeeland nu zo’n 2.400 kinderen elk jaar een sportkans. Helaas is de groep die hulp nodig heeft, nog veel groter. Om een kind een jaar lang te laten sporten is € 250 nodig. Geld dat direct ten goede komt aan de kinderen bij u in de buurt. Wil je Jeugdsportfonds Zeeland helpen? Schrijf jezelf dan vandaag nog in voor de Morty Toertocht, trommel een aantal vrienden en vriendinnen op en fiets mee!

2017: TOERTOCHT IN HET TEKEN VAN 800 JAAR MIDDELBURG

In 2017 bezit Middelburg 800 jaar stadsrechten (M800). Een feestelijk jaar voor onze Zeeuwse hoofdstad. Daar haken we als toertocht graag op in, want ook wij zijn trots op deze stad waar gastvrijheid, veelzijdigheid, ondernemerschap en kijken naar de toekomst de kernwoorden zijn.

Onze routeplanner heeft zich dan ook helemaal uitgeleefd en de twee langeafstand routes (60 + 100 km) in de vorm van een ‘achtje’ samengesteld. Eén lus over Walcheren en één lus door Zuid-Beveland, met als snijpunt van de ‘acht’ Woonboulevard de Mortiere in Middelburg. Hier is zowel de startplaats, de pauzeplaats als de finish!

Wil je minder kilometers fietsen of op de 'gewone' of elektrische fiets meedoen? Dan kun je je inschrijven voor de route van 30 km (Family Ride). Deze route is de 1e lus van de route over Walcheren en is ongeveer 30 km.

 

VOORINSCHRIJVERS MAKEN KANS OP MOOIE PRIJZEN

Onder de VOORINSCHRIJVERS worden een aantal hele mooie prijzen verloot. Wat denk je bijvoorbeeld van een fiets ter waarde van 750 euro of een Smart TV !?