DE MORTIERE TOERTOCHT VINDT IN 2018 PLAATS OP ZATERDAG 26 MEI.
INSCHRIJVING VIA DE WEBSITE IS GESLOTEN. DAGINSCHRIJVING IS MOGELIJK OP ZATERDAG 26 MEI BIJ DE STARTKRAAM TUSSEN 8.00 - 10.30 UUR. TOT ZIENS!

Afstanden: 30 - 60 - 90 + 120

*****************************************************************************************************************************

MORTIERE TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN !

De Mortiere Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen vier  jaar hebben we al 26.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.

Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan meedoen aan de Mortiere Toertocht. De wielertoertocht van ongeveer 30, 60, 90 en 120 km vindt plaats op zaterdag 26 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Door mee te fietsen met de Mortiere Toertocht help je mee om alle kinderen gelijke kansen te geven als het om sporten gaat. Ook in Zeeland zijn er nog veel gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. En dat terwijl sporten juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind; zowel op lichamelijk als op sociaal gebied. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zeeland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Om alle kinderen in Zeeland te kunnen laten sporten hebben we dus steun nodig. Jouw steun. Dankzij het Jeugdsportfonds krijgen in Zeeland nu zo’n 2.400 kinderen elk jaar een sportkans. Helaas is de groep die hulp nodig heeft, nog veel groter. Om een kind een jaar lang te laten sporten is € 250 nodig. Geld dat direct ten goede komt aan de kinderen bij jou in de buurt. Wil je Jeugdsportfonds Zeeland helpen? Schrijf jezelf dan binnenkort in voor de Mortiere Toertocht, trommel een aantal vrienden en vriendinnen op en fiets mee!